Chapshooورود
تصویر آگهی
  1. خانه
  2. >
  3. آگهی
  4. >
  5. دستگاه سیلک تمام اتومات۳۶۰ درجه - تهران ماشین ابزار
00

دستگاه سیلک تمام اتومات۳۶۰ درجه - تهران ماشین ابزار

استان و شهر
تهران - تهران
ایمیل
info@tmcmachine.com
شماره همراه
۰۹۱۲۳۳۳۰۲۱۷
شماره تلفن
۰۲۱۴۳۰۰۰۸۸۸

ماشین آلات چاپ و تبلیغات سیلک تمام اتوماتیک (Silk Screen) به این معناست که فرآیند برداشتن کاغذ توسط آپارات انجام شده، سپس کاغذ به زیر شابلون هدایت و پس از آن به تونل پخت فرستاده می‌شود. این دستگاه‌ها در دو مدل Stop Cylinder و Swing Cylinder موجود هستند.


در مدل Stop Cylinder، حرکت سیلندر و پنجه‌ها به‌صورت رفت و برگشتی است و این دستگاه می‌تواند تا سرعت 3600 شیت در ساعت کار کند. در مدل Swing Cylinder، حرکت سیلندر و پنجه‌ها به‌صورت دورانی انجام می‌شود. 


برای راحتی بیشتر مشتریان، میز دریافت کار در سه نوع ساده، با ویبراتور، و با دسته‌کن بادی عرضه می‌شود. همچنین، شابلون در این دستگاه‌ها بنا به تشخیص اپراتور قابل تنظیم است. 


در صورت نیاز، امکان نصب دستگاه اسپری نیز وجود دارد که برای تولید کارهای اکلیلی استفاده می‌شود. از دیگر ویژگی‌های این دستگاه، امکان کشیدن UV به‌صورت موضعی (UV Spot) بر روی بخش‌هایی از کار است. با افزودن تونل خشک‌کن به انتهای دستگاه سیلک اتوماتیک، می‌توان از آن برای تولید تصاویر برگردان جهت چاپ بر روی بشقاب‌های سرامیکی و چینی استفاده کرد.


مشخصات فنی دستگاه:

- موجود در ابعاد: 100*70 و 50*70 سانتی‌متر

- حداقل سایز کاغذ: 320 x 270 میلی‌متر

- حداکثر سایز کاغذ: 720 x 520 میلی‌متر

- گرماژ کاغذ: 100 تا 350 گرم بر متر مربع

- حداکثر سرعت دستگاه: 600 تا 3600 شیت در ساعت

- ابعاد دستگاه: 3020 x 1400 x 1250 میلی‌متر


این دستگاه‌ها همراه با نصب، راه‌اندازی، خدمات پس از فروش، سرویس دوره‌ای رایگان، و استفاده از قطعات اورجینال کارخانه عرضه می‌شوند.

تهران ماشین ابزار
تهران ماشین ابزار

تهران - بزرگراه جلال آل احمد - بین پل آزمایش و کوی نصر - پلاک 115 - ساختمان tmc

۰۹۱۲۳۳۳۰۲۱۷